Fogszabályozó rendelés

Ma már számos helyen foglalkoznak fogszabályzással, sok helyen találhatunk fogszabályozó rendelést. Akkor miért is kellene bennünket választania?

A kérdésre a választ a Rólam részben találja meg, ahol arról is mesélek mennyire szeretem a szakmámat! Én mindig a legjobbat akarom adni a pácienseimnek! Igen, a professzionális fogszabályozó módszerek nem olcsók, azonban nem az a cél, hogy a legdrágábbat vásároltassam meg, hanem azt, ami a leghetékonyabb, vagy a páciens számára a legjobb megoldást adja!

Fogszabályozó szakrendelés

Számunkra a professzionális fogszabályozás a cél, éppen ezért rendelőnkben csakis a legújabb és legjobb technikákat alkalmazva fogadjuk a fogszabályozó rendelésre érkező pácienseket! Egyéb fogászati beavatkozásokat nem is végzünk!

Filozófiánk

A tökéletes eredmény elérése

Rendelőnk filozófiája, hogy pácienseinket a középpontba helyezve, a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legkisebb mértékű beavatkozással, de tökéletes eredményt elérve kezeljünk mindenkit a legmodernebb fogszabályozási technológiák és elvek felhasználásával.

Célunk

Lépést tartani a legmagasabb szinten

Célunk, tudásunk - folyamatosan - legmagasabb szinten tartása, állandó továbbképzése, a legújabb fogszabályozási elvek, rendszerek és technológiák megismerése és beépítése a rendelő tevékenységébe valamint a meglévő alkalmazott technikák folyamatos továbbfejlesztése.


Kommunikáció

A páciensek együttműködése nélkülözhetetlen

Kiemelt fontosságú számunkra a megfelelő kommunikáció, mert meggyőződésünk, hogy a tökéletes eredmény eléréséhez pácienseink együttműködése nélkülözhetetlen, ennek alapja pedig a kölcsönös bizalom, amelyet csak maximális odafigyeléssel és törődéssel lehet kialakítani. Így érhető el az, hogy pácienseink megalapozott döntést hozhassanak fogszabályozó kezelésükről és a kezelés alatt teljes biztonságban érezzék magukat.

 

Bármilyen erőfeszítést megér az érzés, amikor látjuk, hogy pacienseink életminősége mennyire megváltozik a tőlünk kapott gyönyörű mosollyal és egészséges fogaikkal.

 Rólam

Ha kíváncsi arra, akivel a kezelés ideje alatt kapcsolatban lesz, nézze meg a Rólam menüpontot

Olvashat iskoláimról és céljaimról is.


Okleveleim

Pontosan tudom, mennyire fontos a bizalom ebben a szakmában, éppen ezért mutatom meg az okleveleimet, azoknak a képzéseknek a listáját, melyeket a legfontosabbnak tartok szakmai életem során.

Kattintson az Okleveleim pontra és tájékozódjon!

Rendelő

Tudjuk, hogy egy idegen helyen az ember feszélyezve érzi magát, ezért a rendelőnk bemutatásával igyekszünk kicsit közelebb hozni leendő pácienseinkhez praxist.

Kattintson a Rendelő menüpontra, és nézze meg a képeket!


Készülékek

A fogszabályozó készülékek igen sokfélék, azonban mi csakis a legjobbakat használjuk! Ha szeretne tájékozódni a készülékekről, kattintson IDE.
Amennyiben az általunk használt készülékek és fogszabályozás áraira kváncsi, akkor pedig látogassa meg az Áraink menüpontot.

Fogszabályozó rendelés Nyíregyháza

Fogszabályzó rendelés Nyíregyháza búza téren. Ahhoz, hogy a legprofesszionálisabb kezeléseket el tudjuk végezni, szükség volt egy igazán felszerelet rendelőre is. 

  • Fogszabályozó rendelés Nyíregyháza