Filozófiánk

A tökéletes eredmény elérése

Rendelőnk filozófiája hogy pácienseinket a középpontba helyezve, a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legkisebb mértékű beavatkozással, de tökéletes eredményt elérve kezeljünk mindenkit a legmodernebb fogszabályozási technológiák és elvek felhasználásával.

Célunk

Lépést tartani a legmagasabb szinten

Célunk, tudásunk folyamatosan legmagasabb szinten tartása, állandó továbbképzése, a legújabb fogszabályozási elvek, rendszerek és technológiák megismerése és beépítése a rendelő tevékenységébe valamint a meglévő alkalmazott technikák folyamatos továbbfejlesztése.


Kommunikáció

A páciensek együttműködése nélkülözhetetlen

Kiemelt fontosságú számunkra a megfelelő kommunikáció, mert meggyőződésünk, hogy a tökéletes eredmény eléréséhez pácienseink együttműködése nélkülözhetetlen, ennek alapja pedig a kölcsönös bizalom, amelyet csak maximális odafigyeléssel és törődéssel lehet kialakítani. Így érhető el az, hogy pácienseink megalapozott döntést hozhassanak fogszabályozó kezelésükről és a kezelés alatt teljes biztonságban érezzék magukat.

 

Bármilyen erőfeszítést megér az érzés, amikor látjuk, hogy pacienseink életminősége mennyire megváltozik a tőlünk kapott gyönyörű mosollyal és egészséges fogaikkal.