Láthatatlan fogszabályozás

Mások ne lássák

Láthatatlan fogszabályozó készülékek

Az elmúlt években a különböző láthatatlan fogszabályozó technológiák egyre inkább teret hódítanak az egész világon, mivel az igény egyre nagyobb a mások által nem látható és így nem észrevehető fogszabályozó készülékekre.

Ragasztott (lingual) fogszabályzó készülék

Az egyik nagy csoportjuk a fogak belső oldalára ragasztott ún. lingual fix készülékek, vagy más néven nyelv felöli rögzített fogszabályozó készülékek, amelyeken belül is többfajta készülék és kezelési elv létezik.

Mélyhúzott (aligner) fogszabályzó készülék

A másik nagy csoportjuk a kivehető, csak a fogakra kiterjedő, ezáltal komfortos aligner, vagy más néven mélyhúzott sín típusú fogszabályozó készülékek, amelyeknek szintén több fajtája létezik. bármilyen életkorban és bármilyen fogszabályozási eltérésnél biztosítani tudjuk a gyönyörű mosolyt és az egészséges rágószervet.

HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó

„ HappySmile-looks good on you! „

HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszer a fogszabályozás ma ismert legmodernebb módja. Az áttetsző sínek sorozatával végzett fogszabályozás a leginkább naprakész eljárás a fogszabályozó kezelések között.

A fogszabályozó rendszer alapja a high-tech 3D technológia. Egy számítógépes program segítségével előre megtervezésre kerül az elvárt eredményt. Az átlátszó fogszabályozó sínek egy nagyprecizitású 3D nyomtató segítségével készülnek. Előre meghatározzuk, hány sín szükséges az elvárt eredmény eléréséhez. A virtuális fogmozgatási tervben meghatározásra kerül, hogy hány darab sín szükséges az elvárt eredmény eléréséhez.

A sín anyaga biokompatibilis, hajszál vékony orvosi műanyag, melyből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag.

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó előnyei:

  • Diszkrét: A nevében is benne van, hogy a sín szinte láthatatlan, így üzleti tárgyalásokon vagy folyamatos beszédet igénylő munka esetén is a fogsoron tartható.
  • Praktikus: A hagyományos eljárásokkal ellentétben a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó akár extrém sportolás, vagy bármilyen más tevékenységnél sérülésveszély nélkül használható.
  • Kiszámítható: A teljes kezelést számítógépen, három dimenzióban előre megtervezett. A szerepét betöltött sínt új, hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sín követi, egészen a tervezett végeredmény eléréséig.
  • Gyors: A pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják.
  • Higiénikus: A sín kivehető, tisztítható. A HappySmile kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain.
  • Nincs mellékhatás: A hagyományos fogszabályozóknak meg van az a veszélye, hogy a felragasztott bracketek mellett a fogak szuvasodni kezdenek. A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó alkalmazása mellett a fogtisztítási szokások megtartásával ez a veszély nem áll fent.
  • Hatékony: A HappySmile rendszerrel egyszerre több fog mozgatása is megvalósítható. A CAD-CAM program segítségével tervezett fogmozgatás kéthetente az új sínek segítségével rendkívül pontosan képes erőt közölni a fogazattal.
  • Jobb ár-érték arány: Mivel rövidebb a kezelési idő és csak sínenként kell a teljes összeget törleszteni (ami tulajdonképpen egy kamatmentes hitelnek is felfogható), nem terheli meg jelentősebben a pénztárcát.

 

További információ a Happy Smile láthatatlan fogszabályozó kezelésről....

Láthatatlan fogszabályozás Nyíregyháza

Mi azért veszünk részt minél több és nívósabb magyar és nemzetközi szakmai konferenciákon, képzéseken, hogy mindig a legjobb, legmodernebb és leghatékonyabb technikákat tudjuk pácienseinkek biztosítani.

Éppen érzért végzünk már évek óta láthatatlan fogszabályzást is Nyíregyházán a Búza téri rendelőnkben.

Kíváncsi, Önnek mennyibe kerülne a kezelés?

Tovább a kezelési árakhoz...