Fogszabályozó kezelések

Milyen fogszabályzó kezelések érhetők el rendelőnkben?

Ha ezek a kérdések felmerültek már Önben, akkor jó helyen jár, mert itt mindegyikre megtalálja a választ!

A fogszabályozási kezelések csoportosítása többféle módon is történhet..
Egyrészt életkor szerint megkülönböztetünk gyerek, tinédzse és felnőtt fogszabályozást.
Másrészt a kezelési eljárás szerint is elkülöníthetjük a módszereket. 

Úgy tapasztaltuk, hogy a hozzánk fordulók egyik része "csak" annyit tud, hogy neki fogszabályzó kezelésre van szüksége, nem mélyedt el a témában, míg a másik részük egy bizonyos terápiában gondolkozik, kimondottan azért kereste fel a rendelőnket.

Éppen ezért az első csoport esetében bizonyára lesznek olyan fogszabályozási szakkifejezések, melyek elsőre teljesen ismeretlenek, azonban az első konzultáció alkalmával úgyis mindent részletesen átbeszélünk. Azért tartjuk mégis fontosnak ezeket a fogszabályozási kezeléseket leírni, a különöbző kezelésekről információkat is közölni a weboldalunkon, mert a leendő páciensek másik része már igen felkészülten keresi a megfelelő fogszabályozó szakorvost. Ők azok, akik esetleg már jártak más rendelőkben is, részt vettek konzultáción vagy a fogorvosuk ajánlására kezdtek el elmélyülni a témában.

Bármelyik csoportba is tartozzon, az első konzultáción átbeszéljük teljes részletességgel az elvárásokat és javaslatot teszünk a terápiára. Abban biztos lehet, hogy szakmai jóhírünk érdekében csakis az Önnek legmegfelelőbbet fogjuk ajánlani maximálisan figyelembe véve az igényeket és a lehetőségeket!

Sokszor halljuk a fogszabályozással foglalkozó kollégáinktól, hogy a fogszbályzó kezelések árára panaszkodnak a páciensek. Igen, azt látni kell, hogy a fogszabályzó kezelések nem olcsók. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a fogszabályozó szakorvosok célja a legdrágább kezelés ajánlaása! Sőt! Az a fogszabályozó szakorvos, akinek óriási a páciensi köre mindig figyelembe veszi a páciens lehetőségeit is.

Hogyan folynak a fogszabályzó kezelések Nyíregyháza Búza téren?

Fogszabályozás kezelési terv

A rendelőnkbe érkező páciensek számára igyekszünk minden szempontból teljes diagnózist felállítani és minden részletre kiterjedő fogszabályozás kezelési terv elkészítésével kezdeni a szolgáltatásunkat, a fogazatot mint rágószervet, az arcot és a mosolyt esztétikai szempontból figyelembe véve.

Bővebben is olvashat arról, hogyan folynak a fogszabályozó kezelések Nyíregyháza Búza téren...

Milyen korban érdemes fogszabályoztatni?

Ahogy az élet számos területén, a fogszabályozásban is a minél hamarabb, annál jobb elv érvényes. Azonban a modern fogszabályzási technikáknak köszönhetően az sem probléma, ha a fogszabályozás elkezdésének időpontja későbbre, akár sokkal későbbre tolódik. Ma már, elsősorban a lágy erejű fogszabályozásnak köszönhetően, nem jelent problémát a felnőttkori kezelés, bármilyen életkorban elvégezhető a fogszabályozás. Sohasem késő belevágni a kezelésbe olyan esetekben, ahol ez gyermekkorban nem történt meg, hogy a gyönyörű mosoly, a fogak tisztíthatósága, az egészséges harapás és az állkapocsízület funkciója biztosított legyen. Ehhez nem kell más, mint egy mindenre kiterjedő fogszábályzás kezelési terv, amelyből látjuk a mérföldköveket, és azt milyen eredményt várhatunk, azt mikorra érhetjük el.

Ha többet szeretne tudni a különböző kezelésekről, akkor a bal oldali menüben kiválaszthatja az, amelyről bővebben tájékozódni szeretne. Amennyiben még kérdése lenne, és szeretne közvetlenül a szakorvostól kérdezni, úgy az elérhetőségeink oldalon találja a telefonszámunkat vagy az email címünket.