Dr. László Marianna

Fogszabályozó szakorvos


- 1990-ben végeztem a DOTE fogorvosi karán

Az diploma megszerzése után 3 évig az egyetem Parodontológiai osztályán dolgoztam. 1992-ben szereztem első szakvizsgámat, fog- és szájbetegségekből.

 
  • Fogszabályozó szakorvos -Dr. László Marianna

2000-ben megszereztem szakvizsgámat fogszabályozásból. Innentől kezdve, kizárólag fogszabályozással, és esztétikai fogászattal foglalkozom. A hivatásomat a hobbimnak, és a szenvedélyemnek tekintem.
Az elmúlt 20 évben valamennyi jelentős, és szakmailag kiemelt továbbképzésen megjelentem, Magyarországon és külföldön egyaránt.

Több nívós kurzussorozatot is elvégeztem, amelyek segítenek abban, hogy munkámat a lehető legmagasabb színvonalon végezzem. Szakmai tapasztalatimat számos oklevél is alátámasztja. 
 
2017-ig államilag támogatott szakrendelést folytattam, aminek köszönhetően rengetek páciens fordult meg a rendelőmben, óriási tapasztalatot, és tudást szereztem ezáltal.
 
A mai napig szenvedélyesen kutatom az újabbnál újabb technológiákat, szakmai innovációkat. Munkában nem ismerek kompromisszumot, rendelőmben csak a legújabb, és legmodernebb technikákat alkalmazom. Professzionális, világszínvonalú fogszabályozási kezelést nyújtok pácienseimnek.
 
Célom, hogy mindenki a lehető legelégedettebb legyen a kezelés végére. Szenvedélyemmel, tudásommal, és tapasztalatommal ezért dolgozom.